Verzenden en ontvangen

Bezorging

Wij versturen al onze producten standaard via I&L Logistics. Dit is een HACCP gecertificieerd transportbedrijf en gespecialiseerd in koel- en vriesleveringen.

Bezorging door PostNL

Voor kleinere bestellingen zonder versproducten en onder de 30Kg, kunnen wij ook via postNL versturen als u daar prijs op stelt. PostNL bezorgt van dinsdag tot en met zaterdag. U kunt altijd contact met ons opnemen om een bezorgafspraak in te plannen, zodat u zeker weet dat u thuis bent op de dag van levering.

Afhalen in Leiden

U kunt ook kiezen om onze producten zelf in leiden op te halen. Hiervoor kunt u een afspraak maken via e-mail of telefoon

Levertermijn

Onze leverancier levert 2-wekelijks in de randstad en wekelijks buiten de randstad. Bestellingen kunnen worden gedaan tot 36 uur voor de vaste leverdag.
Een spoedlevering binnen 24 uur is, onder speciale voorwaarden, ook mogelijk.
Ook is het mogelijk om een levering te ontvangen op een bepaald tijdsframe. Neem hiervoor contact met ons op.

Verpakking en koeling

Onze (voorgesneden) versproducten worden door onze leverancier in het vacuum verpakt of verpakt in plastic onder beschermende atmosfeer. Hierdoor blijft de hygiëne en veiligheid tijdens het transport vanuit Italië en in Nederland gewaarborgd.
Alleen belegen- en oude kazen worden zonder verpakking in kartonnen dozen vervoerd, omdat dat beter voor de kaas is.

Kosten van de verzending

De bezorgkosten zijn € 15 per bestelling. Boven de €500 euro zijn de bezorgkosten gratis.
De kosten van een levering via postNL zijn €6,-.

Bij een spoedbestelling kunnen er extra kosten worden gerekend. Deze zijn helaas niet van tevoren te bepalen en hangen af van het tijdstip, bestelling en beschikbaarheid van de chauffeurs.