Persoonlijke klantenservice

Voor Wie

Onze klanten werken in het midden- en hogere segment van de foodsector, bedrijven die zich willen onderscheiden met pure en ambachtelijke kwaliteitsproducten.

Vindt u het belangrijk, dat u de oorsprong van uw producten kent?
Wilt u originele producten die u onderscheiden van uw concurrenten?
Prefereert u van kwaliteit boven massaproductie?
Bent u liever een naam dan een nummer?

Dan helpen wij u graag verder.

Klantenservice op maat

Wij leveren naast ambachtelijke delicatessen, ook een persoonlijke service. U kunt bij ons bestellen op de manier (en de taal), die u het beste uitkomt. We lopen graag net iets harder voor u. Hieronder staan voorbeelden wat we voor onze klanten kunnen betekenen:

  • Uw personeel kan bij ons inkopen onder dezelfde voorwaarden als u
  • Wij trainen uw personeel, zodat zij uw klant optimaal kunnen informeren
  • Zoekt u een specifiek product, dan gaan wij proberen dat voor u te importeren.
  • Wij kunnen u exclusiviteit voor bepaalde producten in uw regio aanbieden
  • <vul hier uw wens in>

U wilt continuiteït

Onze producten worden gemaakt door lokale ambachtslieden, maar wel degene die groot genoeg zijn om het hele jaar door hun producten te kunnen leveren. Zo hoeft u uw klanten nooit teleur te stellen omdat een product niet voorradig is. Uiteraard zijn onze seizoensproducten hierop een uitzondering, dat zou tegen onze missie ingaan: Wij leveren alleen producten die op natuurlijke en eerlijke wijze zijn gemaakt.

Wij werken samen met HCCAP gecertificeerde leveranciers waardoor wij elke bestelling bezorgen, dus ook de kleinere bestellingen. Spoedbestellingen kunnen we al na 24 bij u geleverd hebben, voor het geval dat u een keer wat extra’s nodig heeft. Zo kunt u uw gasten altijd blijven bedienen en doen waar u goed in bent.

U wilt goed personeel behouden

Goed personeel in de horeca is moeilijk te vinden. Dus als u iemand heeft gevonden, wilt u deze persoon graag houden. Daarom helpen wij u bij de secondaire voorwaarden voor uw personeel. Want tevreden personeel, levert u uiteidenlijk meer op.

Daarom bieden wij niet alleen voor u, maar ook voor uw personeel de mogelijkheid om bij ons te bestellen onder dezelfde voorwaarden als u. Daarbovenop organiseren we interessante teamavonden, zoals een wijn- en spijsdiner of proeverijen. Zo heeft uw team niet alleen een leuke avond uit, maar leren ze tegelijkertijd nog wat bij wat uw zaak uiteindelijk weer ten gunste komt.