Klant worden

Zakelijke klant worden bij ons is erg gemakkelijk. In slechts 3 stappen hebben uw gasten het beste wat Italië te bieden heeft.

1. U meldt u aan als nieuwe klant

Via onderstaand formulier kunt u zich bij ons aanmelden als nieuwe klant:

5 + 15 =

2. U vertelt uw wensen

Tijdens ons eerste gesprek vragen wij u om ons te vertellen wat u belangrijk vindt in uw producten. Ook horen we graag wat uw verwachtingen van uw leveranciers zijn. Natuurlijk zullen we de producten waarin u geïnteresseerd bent uitgebreid bespreken, zodat u precies weet wat u uw gasten voorzet. Als laatste registreren we uw bedrijfsgegevens en u bent officieel klant bij ons!

3. U bestelt en wij leveren

U doet uw bestelling bij ons op de wijze wat u wilt. Wij gaan uw bestelling verwerken en tussen de 2 dagen en 1 week heeft u al uw gewenste producten in huis.

U kent onze producten nog niet

Wij begrijpen dat niet iedereen het durft om onbekenden producten te kopen. Daarom kunnen wij u aanbieden om gratis onze producten eerst uit te proberen. Wij vertrouwen op de kwaliteit van onze producten om u te overtuigen. Dat hoeven we niet zelf te doen. Zelfs als u als klant registreert, kunt u eerst wat samples uitproberen. U kunt natuurlijk ook eerst vrijblijvend een proefpakket aanvragen.

U heeft al een leverancier voor Italiaanse delicatessen

Wij importeren onze streekproducten direct van de producent. Dit heeft tot voordeel dat we u niet alleen delicatessen leveren, maar ook een verhaal achter delicatessen. Persoonlijke verhalen over de producenten zelf maar ook leveren wij informatie over het natuurlijke productieproces en de eventuele ingredientenlijst, tenzij het een geheim familierecept is natuurlijk. Stuk voor stuk mooie verhalen, welke u weer kunt doorvertellen aan uw gasten. Want ook u wilt uw gasten een ervaring geven zodat ze weer bij u terugkomen.