Onze leveranciers

Onze leveranciers zijn stuk voor stuk lokale familiebedrijven, geselecteerd op ambachtelijke productie, die wel groot genoeg is om betrouwbaar te zijn en jaar lang een continuïteit aan kwaliteit te bieden. Bent u ook benieuwd naar de gezichten achter onze producten. Wij laten u graag kennis maken met onze ambachtslieden.

Wij vinden het erg belangrijk om te weten met wie we zakendoen. Daarom zorgen we dat we onze leveranciers eerst persoonlijk kennen voor we met ze in zee gaan. We willen zeker weten dat ze doen wat ze zeggen. We zorgen dat we met eigen ogen hun fabriek of werkterrein hebben gezien en samen met de leverancier over hun ambacht te praten. Op die manier, kunnen we zeker zijn dat we onze belofte van ambachtelijke en pure producten waar kunnen maken.

Onze leveranciers weten op basis van ervaring en scholing, wat kwaliteit is. Hun kennis is van generatie tot generatie overgebracht en wordt aangevuld met nieuwe technologie gebruiken ter verbetering van hun product. Er zijn nog genoeg kleine en middelgrote producenten, die fantastisch mooie producten maken en daar nog trots op zijn. Wij zijn er trots op dat we een aantal van hen hier mogen voorstellen en hun producten mogen presenteren.

Blue Marlin